Zilverparkkade 130   |   8232 WL   |   Lelystad   |   T 0320 223 949

Onbeperkt genieten van tapas bij de Vier Engelen

De Vier Engelen is een veelzijdig tapas restaurant gevestigd aan één van de mooiste waterkant-locaties van Lelystad. Verrassende gerechten, op elk moment van de dag. U kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke lunch waar u kunt kiezen uit rijkelijk belegde broodjes, salades en diverse warme gerechten.

Tapas in Lelystad

 Restaurant de Vier Engelen in Lelystad is elke dag geopend vanaf 12:00 uur. Het is een plek midden in Lelystad waar u heerlijk kunt eten, drinken en gezelligheid kunt vinden.


Bij restaurant de Vier Engelen in Lelystad kunt u elke dag onbeperkt tapas eten!

Op maandag t/m donderdag voor €21.95 per persoon, op vrijdag t/m zondag voor € 24,95.

Zilverparkkade 130
8232 WL te Lelystad
T 0320 223 949
info@vierengelen.nl

Soorten tapas

Bij tapas draait het om smaak, kwaliteit en presentatie en dat is waar wij voor staan. Ons grote tapas assortiment bestaat uit heerlijke, simpele en kleine gerechten met verse ingrediënten. U kunt bij de Vier Engelen kiezen uit diverse soorten tapas:

Koude tapas
Onze koude tapas bestaan uit broodgerechten, salades en vleesgerechten. Echte aanraders zijn de carpaccio rolletjes, gemarineerde zalm op toast en de pasta salade met tonijn.

Vlees tapas
Het tapas assortiment in combinatie met vlees is uitgebreid en verrassend. Het menu bevat vele toppers waaronder de kipspiesjes met zoete ketjap sesamsaus, champignons gevuld met pittig gehakt en Parmezaanse kaas en de mini hamburgers.

Groente tapas
De groente tapas maken het menu compleet. Door ons uitgebreide assortiment hebben we de vegetariër ook genoeg te bieden. Voorbeelden van onze groentetapas zijn o.a. Bruchetta met geitenkaas uit de oven, courgette met tomaat, olijven en Parmezaanse kaas en krieltjes met paprikasaus.

Vis tapas
De vis tapas op het menu zijn gevarieerd en zeer smakelijk. Het menu bevat gerechten als garnalen kroketjes, inktvisringen met aiolie en gamba’s gebakken in knoflook peper olie.

Kindertapas
De kids hebben zo hun eigen wensen en die willen we dan ook zeker niet overslaan. Mini frikadelletjes, kipfingers en frietjes met mayonaise staan voor ze klaar!

Hollandse tapas
Naast de traditionele Spaanse tapas bieden wij ook heerlijke Hollandse tapas zoals: bitterballen en blokjes kaas.

Spelregels onbeperkt tapas

Tapas aan huis

Naast het nuttigen van onze heerlijke tapas in ons restaurant kunt u er ook voor kiezen om tapas thuis te laten bezorgen. Heeft u een feest of verjaardag? Wij verzorgen graag uw catering aan huis. Voor meer informatie neem telefonisch contact op via: 0320 223 949

Zilverparkkade 130
8232 WL te Lelystad
T 0320 223 949
info@vierengelen.nl

Openingstijden

ma t/m wo: 12:00 - 00:00
do & vr: 12:00 - 01:00
za: 12:00 - 01:00
zo: 15:00 - 00:00

of reserveer via 0320 223 949

Nieuws