Heerlijk genieten van onze TAPAS tijdens de kerstdagen!!

Ook genieten van een heerlijk Tapas menu tijdens de kerst? U kunt nu uw bestelling doorgeven via mail info@vierengelen.nl of telefonisch via 0320-223949.

– U kunt tot 22/12/2020 uw kerstbestellingen doorgeven.
– Via de online webshop is het mogelijk het assortiment bekijken (klik hier)
– Wij bezorgen tussen 17.00 en ca. 19.00 tijdens de kerstdagen

Prettige feestdagen, en geniet van elkaar!
Stay safe.

Team De Vier Engelen.

Soorten Tapas

Bij tapas draait het om smaak, kwaliteit en presentatie en dat is waar wij voor staan. Ons grote tapas assortiment bestaat uit heerlijke, simpele en kleine gerechten met verse ingrediënten. U kunt bij de Vier Engelen kiezen uit diverse soorten tapas:

Koude tapas
Onze koude tapas bestaan uit broodgerechten, salades en vleesgerechten. Echte aanraders zijn de carpaccio rolletjes, gemarineerde zalm op toast en de pasta salade met tonijn.

Vlees tapas

Het tapas assortiment in combinatie met vlees is uitgebreid en verrassend. Het menu bevat vele toppers waaronder de kipspiesjes met zoete ketjap sesamsaus, champignons gevuld met pittig gehakt en Parmezaanse kaas en de mini hamburgers.

Groente tapas
De groente tapas maken het menu compleet. Door ons uitgebreide assortiment hebben we de vegetariër ook genoeg te bieden. Voorbeelden van onze groentetapas zijn o.a. Bruchetta met geitenkaas uit de oven, courgette met tomaat, olijven en Parmezaanse kaas en krieltjes met paprikasaus.

Vis tapas
De vis tapas op het menu zijn gevarieerd en zeer smakelijk. Het menu bevat gerechten als garnalen kroketjes, inktvisringen met aiolie en gamba’s gebakken in knoflook peper olie.

Kindertapas
De kids hebben zo hun eigen wensen en die willen we dan ook zeker niet overslaan. Mini frikadelletjes, kipfingers en frietjes met mayonaise staan voor ze klaar!

Hollandse tapas
Naast de traditionele Spaanse tapas bieden wij ook heerlijke Hollandse tapas zoals: bitterballen en blokjes kaas.

TAPAS AAN HUIS

Naast het nuttigen van onze heerlijke tapas in ons restaurant kunt u er ook voor kiezen om tapas thuis te laten bezorgen. Heeft u een feest of verjaardag? Wij verzorgen graag uw catering aan huis.

RESERVEER VIA 0320 223 949