Tapas

/
Tapas

Tapas eten in Lelystad

Restaurant de Vier Engelen in Lelystad is elke dag geopend vanaf 15:00 uur. Het is een plek midden in Lelystad waar u heerlijk kunt eten, drinken en gezelligheid kunt vinden.
Bij restaurant de Vier Engelen in Lelystad kunt u elke dag onbeperkt tapas eten!

Soorten Tapas

Bij tapas draait het om smaak, kwaliteit en presentatie en dat is waar wij voor staan. Ons grote tapas assortiment bestaat uit heerlijke, simpele en kleine gerechten met verse ingrediënten. U kunt bij de Vier Engelen kiezen uit diverse soorten tapas:

Koude tapas
Onze koude tapas bestaan uit broodgerechten, salades en vleesgerechten. Echte aanraders zijn de carpaccio rolletjes, gemarineerde zalm op toast en de pasta salade met tonijn.

Vlees tapas

Het tapas assortiment in combinatie met vlees is uitgebreid en verrassend. Het menu bevat vele toppers waaronder de kipspiesjes met zoete ketjap sesamsaus, champignons gevuld met pittig gehakt en Parmezaanse kaas en de mini hamburgers.

Groente tapas
De groente tapas maken het menu compleet. Door ons uitgebreide assortiment hebben we de vegetariër ook genoeg te bieden. Voorbeelden van onze groentetapas zijn o.a. Bruchetta met geitenkaas uit de oven, courgette met tomaat, olijven en Parmezaanse kaas en patatas brava.

Vis tapas
De vis tapas op het menu zijn gevarieerd en zeer smakelijk. Het menu bevat gerechten als garnalen kroketjes, inktvisringen met aiolie en gamba’s gebakken in knoflook peper olie.

Kindertapas
De kids hebben zo hun eigen wensen en die willen we dan ook zeker niet overslaan. Mini frikadelletjes, kipfingers en frietjes met mayonaise staan voor ze klaar!

Hollandse tapas
Naast de traditionele Spaanse tapas bieden wij ook heerlijke Hollandse tapas zoals: bitterballen, kaas & worst etc.

SPELREGELS ONBEPERKT TAPAS

  • Kinderen tot 10 jaar maandag t/m donderdag €13,25 en vrijdag t/m zondag €14,75.
  • 2,5 uur durend arrangement (vanaf €29,50 p.p.)
  • Maximaal 2 tapas p.p. tegelijk bestellen
  • Nieuwe tapas bestellen als de vorige op zijn
  • Desserts vallen buiten het assortiment

GEZELSCHAPPEN

Heeft u iets te vieren met een groter gezelschap? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Zowel voor een borrel of diner hebben wij verschillende mogelijkheden.

Ons restaurant bestaat uit verschillende ruimtes. De ruimte bovenin het restaurant (Vide) biedt de meeste privacy en heeft plaats voor maximaal 150 personen bij een staande receptie/borrel en 60 zitplaatsen bij een diner.

Bij gezelschappen vanaf 12 stelt de chef een speciaal tapas arrangement voor u samen.