Home » Zaalverhuur

Zaalverhuur bij de Vier Engelen in Lelystad

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een feestje, vergadering of bruiloft? De Vier Engelen bestaat uit twee verdiepingen en beschikt over twee grote zalen die voor diverse activiteiten afgehuurd kunnen worden. De Vier Engelen is gelegen aan het water en is te vinden midden in het centrum van Lelystad.

Horeca-arrangement: Catering op maat

U kunt bij ons een zaal huren in combinatie met een horeca-arrangement. Hierbij heeft u de volgende mogelijkheden:

  • Lunch (broodjes, sandwiches en salades)
  • Warm/koud buffet
  • Tapas
  • High-tea (gebak, petit fours en ander lekkernij)

Daarnaast kunt u zelf aanvulling geven aan ons arrangement of een persoonlijk arrangement samenstellen. Wij zorgen ervoor dat uw wensen tot in de puntjes worden vervuld. In elk geval willen wij een grote bijdrage leveren om uw feest, vergadering of bruiloft succesvol te maken.

Want behalve de perfecte locatie en catering, is ook muziek, extra aankleding en eigenlijk alles wat u zich verder maar zou kunnen voorstellen mogelijk.

Een zaal huren bij De Vier engelen

Heeft u al een idee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken alle mogelijkheden graag met u. Bel: 0320 223 949 of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Wij horen graag van u!

logo vier engelen lelystad restaurant tapas
tafel reserveren bij de vier engelen lelystad tapas eten aan de waterkant zilverparkkade

TAPAS AAN HUIS

Naast het nuttigen van onze heerlijke tapas in ons restaurant kunt u er ook voor kiezen om tapas thuis te laten bezorgen. Heeft u een feest of verjaardag? Wij verzorgen graag uw catering aan huis.

ZAAL IMPRESSIE / FOTOBOEK

Iets te vieren? Vraag naar de mogelijkheden