Zakelijk

/
Zakelijk

Smaakvolle ontmoeting aan een van de mooiste waterlocaties van Lelystad

De Vier Engelen biedt u een bijzondere en sfeervolle ambiance voor uw zakelijk etentjes, vergaderingen of teamuitjes. De aankleding en omgeving zijn een sfeerbepalende factor tijdens uw event. Bij de Vier Engelen bieden we u daarom de mogelijkheid om in een informele sfeer te vergaderen of te genieten van een zakelijke lunch, high tea of diner in ons restaurant of grandcafé.

Sfeervolle ruimtes voor een zakelijke meeting

de Vier Engelen is warm, sfeervol en huiselijk ingericht. Wij beschikken over diverse ruimtes waar u ongestoord kunt genieten van uw zakelijke afspraak. U kunt bij ons op aanvraag lunchen en dineren in ons restaurant, of in ons grandcafé op de 1e etage. Hier heeft u prachtig uitzicht op de waterkant van de Zilverparkkade. Wilt u liever in de open lucht vergaderen? Het is ook mogelijk om in de zomerse maanden gebruik te maken van ons lounge terras. Deze is deels overdekt middels een glazen overkapping en is voorzien van terras-heaters.

Lunch en diner voor uw zakelijke bijeenkomst

Wanneer u komt lunchen of dineren bij de Vier Engelen kunt u genieten van de lekkerste gerechten geheel afgestemd op uw wensen. U kunt zo smaakvol kennis maken met ons restaurant en onze geweldige keuken. Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u ongestoord uw zakelijke afspraak kan houden.

Zaalcapaciteit zakelijke meeting Lelystad

Bij de Vier Engelen kunnen wij onze ruimtes flexibel opzetten tot een capaciteit van max 350 personen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zaalhuur grandcafé voor zakelijke bijeenkomsten in Lelystad

Buiten onze normale zaalhuur voor bruiloften, feesten en partijen, is het ook mogelijk om voor uw zakelijke meeting een ruimte af te huren. U kunt hierbij gebruik maken van onze faciliteit zoals: beamer, scherm, flipover en een geluidssysteem met microfoon.

Benieuwd naar de mogelijkheden of onze arrangementen?

Bent u benieuwd wat de Vier Engelen voor uw organisatie kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze talloze mogelijkheden voor uw zakelijke vergadering of teamsessie.

Zakelijke locatie

Zelf naar eigen wens samenstellen